Naomi Campbell je izbrala!Jaz tudi. Tokrat klasično črno torbico, ki je ravno prav velika, da lahko s seboj 'tovorim' vse nujno potrebno. Od zaloge rdečih šmink do stekleničke za vodo, kakšnega prigrizka in rokovnika.

Torbice Naomi Campbell lahko te dni zasledite v trgovinah Spar in Interspar, saj je kolekcija na voljo že od 2. novembra, na njihovih policah pa bodo vse do 24. januarja. Kupite jih lahko v prosti prodaji in po rednih cenah, za tiste, ki pa veliko nakupujete v Spar trgovinah, se bodo nakupi tokrat še posebej splačali. Za vsakih 10€ nakupa namreč prejmete točko zvestobe, za nakup torbice pa jih boste potrebovale med 15 in 20, odvisno od izbranega modela. Za moj model bo potrebnih 20 točk zvestobe in doplačilo 22,99€. Za ogled vseh modelov pa klikni tukaj.Jaz sem jo kombinirala h zelo preprostemu, vsakdanjemu stylingu, ki je primeren tako za na faks kot za na sestanek, torbica pa ga lepo dopolni. Katera pa je tvoja najljubša torbica?


plašč H&M, hlače C&A, šal Galeries Lafayette, čevlji DEICHMANN, torbica Naomi Campbell (klik), šminka BELL Hypoallergenic (klik)
No comments