#MojBaileysTrenutek || Bailey's Chocolate Luxe event

Z Aleksandro Rose // With Aleksandra Rose


V prejšnjem tednu, na dan žena, smo se lepotne, modne in tudi kulinarične blogerke družile z Baileysom v nakupovalni hiši Ikona. Namen dogodka je bila predstavitev novega kremnega likerja z imenom Chocolate Luxe, ki so ga mojstri kokteljov predstavili v najboljši luči, za omamno dobre sladice, ki so vsebovale tudi omenjeno zvezdo večera pa je poskrbela Željka Bohar iz Torterije. Njami!

A ker je bil to naš dan, niso poskrbeli zgolj za naše brbončice - za čudovite pričeske sta poskrbela frizerska mojstra Dejan Nikolić in Igor Mizić, za svežo manikuro in popravek ličil so poskrbela dekleta iz salona Viki's place, spoznavale smo vonje Amouage parfumov, ob mikrofonu pa smo slišali pevca Clemensa.

Hvala Bailey's za čudovit zaključek večera, upam, da kmalu spet nazdravimo skupaj!


Last week, on international women's day, Bailey's invited us to Ikona, where we were introduced to the new, creamy liqueur named Chocolate Luxe. We tasted different cocktails and ate some delicious desserts from Torterija. Yummy!

But because it was our day, they did not think only of our taste buds, but they also took care of our wavy hair, make-up retouches, new manicure and the stage was took over by Clemens.

Thank you Bailey's for a wonderful end of the day - I hope we get to toast again soon!


Photo: Tadej MulejNo comments