Nova Mango trgovina v centru Ljubljane || #MangoOpeningPartyModne navdušenke počasi prihajamo na vrsto tudi v osrčju Ljubljane, saj se v centru prestolnice to pomlad prebujajo nove lokacije, kjer bomo lahko nakupovale. Ena izmed njih je tudi trgovina Mango, ki je tokrat svoja vrata odprla v hotelu Slon - zelo blizu stare lokacije, a s popolnoma svežo podobo.

Ponudba se malce razlikuje od tiste iz poslovalnice Mango v Cityparku, zato bo zapravljanje še toliko bolj zanimivo. Z blogerskimi kolegicami smo na uradni otvoritvi pobrskale za najljubšimi kosi, sama pa se že veselim nakupovanja!
Fashion enthuisasts are delighted to see many new places opening right in the centre of Ljubljana this spring, making shopping easier and closer to us than  in big and crowdy shopping centres. New Mango store has opened in Hotel Slon – near the old location, but with a renovated place.

Clothing offer is slightly different from the Mango store in Citypark, so spending your money will be even more interesting. Bloggers have turned the store around to find our favorite pieces and I can't wait for my next shopping spree!


Foto: Vid Ponikvar, Katja KodbaNo comments